Haha, fyllekärringar!Här är jag och Kim igår på flustret, jag hade inget minne av att vi va med på bild... Men men, here we are!

Igår va det tjejkväll för hela slanten hemma hos Nettan. Supergod mat och trevligt sällskap! Sen fulle rulle ute i Uppsala, dansade som galningar och jag har värsta minnesluckorna. men hem kom jag! Bra jobbat!

Ja, det va länge sen här nu, vart ska jag börja??? I torsdags fyllde prinsessan Isabella 3 år, så det va kalas! Mysunge!
Sen kalasade jag och Bellas mamma vidare när födelsedagsbarnet tackat för sig! Nettan va också med förresten! Vi satt på verandan under tak i spöregn! Sen kom jag och Kim på att vi skulle cykla till statoil för att köpa korv! Vilket vi gjorde! Köpte även en pizza till Nettan. Det blev en sen kväll, va hemma strax före 4.

Sen red jag faktiskt igår innan jag började supa igen, haha!

Idag har jag också ridit, kunde ha sålt han för 10 spänn eller nåt! Va helt odräglig. Fast sen blev det bra på slutet. Tror han ev kan ha lite ont i ryggen, fått värsta betten där precis i sadel-läget, så han ska nog få vila några dagar igen tills de försvinner.... Ska ut och springa med honom istället. Kim är bortrest ett par dagar så jag tänkte hålla igång Lilleman lite. kan va kul att rida annan häst ett tag! Lilleman satte för övrigt på Midori igår. På morgonen hade det varit high life i hagen, han är så knäpp, han är ju inte hingst!
Men Tryggve ville också ha Midori igår, gick med snorren ute och tramsa! Hahaha! Hon är bra vacker Midori, hon får alla killar på fall, hon är ju värsta bitchen, och det är det som funkar! Avvisa allihopa och de kommer springandes!!! =)
Jag ska lära av Midori i mitt nästa liv!

Vad har jag annars gjort då?? Jo, vi va på middag hos Mia och Rille i tisdags, vi bowlade på Wii och jag blev kanonfull och däckade kl 24. Helt normalt! =)
Dagen efter, alltså i onsdags, fyllde syrran år, så då va det middag på Krusenberg med hela familjen. Underbar mat och fantastiskt vin! Härlig kväll! Men full blev jag inte! =)

Ja, det va väl veckosummeringen, om än i lite oordning! Nu ska jag försöka va trevlig sambo ett par dagar! Ska bara åka till Knivsta över dagarna, inte sova kvar.

Till helgen kanske jag drar till Norrköping med Kim och Åsa och kollar på Pyrre på connemara-sm. Skulle va skitkul!!!!!!

Bara två veckor semester kvar nu. Redan ångest! =)

Häpp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0