Mycket gjort idag

Igår va jag ute med tjejerna och några respektive och åt middag på Melkers Smak på Restaurangen, inget revolutionerande direkt i matväg...
Men sällskapet va kul! =) I like!

Va så supertrött när jag kom hem! Somnade nästan direkt när jag kom hem! Vaknade med huvudvärk i en iskall lägenhet! Kom sent till jobbet också.... men men,

Blev ingen träning idag, dock fick jag hur mycket som helst gjort på jobbet! Skönt! Det va länge sen det va en sån effektiv dag!

Imorrn är bakfredagarna tillbaka på jobbet och först ut är min chef! Ska bli spännande att se vad han hittat på! Vi har sjukt mycket prestige i detta bakande. Och alla måste baka själva, man får inte köpa! Reglerna är enkla: den som bakar får smaka, mao, man måste va med på listan för att få fika! Hahahaha!

Ikväll är en kväll med inget planerat, jag skulle ha jobbat, men beslöt att skjuta på den grejen jag måste göra till nästa vecka, hade ju varit så effektiv och va dessutom trött när klockan va 18, så jag gick hem!

Imorrn är det fredag och då ska jag fixa lite grejer inför helgen. På lördag fyller Knutte år (kompis till Matte) och på söndag fyller jag, så vi ska festa på lördag. På söndag blir det fika hemma hos mamma och pappa, mysigt!

Nä, nu ska jag lägga mig i soffan, lär väl somna, men skitsamma! Imorrn biti ska jag och C träna. 3 dagar blir det bara denna vecka, men det får räcka. Nästa vecka får det bli minst 4.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0