Måndag

Ja, vad ska man säga... Kom hem från jobbet vid 01:40, kunde givetvis inte somna, så jag va väl vaken till 3:30 eller nåt. Suck. Ställde klockan på 6 för att jag tänkte jag skulle träna, ärligt, hur kunde jag i min vildaste fantasi  tro det???
Nänä, va på jobbet typ 9:30, fixade en grej innan jag gick ner och sprang på gymet. Så duschad och klar för jobb 10:45. Gick hem strax efter 17, så ska man ha det. Tyvärr ser resten av veckan inte lika bra ut på sovmorgonsidan...
Men vad gör man?? Ska ju ändå till Egypten nästa vecka och då kan jag sova i solen, det är bättre än att sova i sängen här, åtminstone i 1 vecka.

E frågade mig idag om jag och M skulle vaccinera oss mot Hepatit innan vi åker... Så långt har jag ju inte tänkt, så svaret är nej. Så håll en tumme att vi slipper hepatit-skit!

Pratade med en knasboll i telefon innan jag gick hem från jobbet, han lyckades reta upp mig så att jag va tvungen att peka fuck you till väggen (moget för övrigt!) Har dessutom varit lite halvirriterad halva dagen... Bättre imorrn!

Orkar fan inte skriva mer nu... Kanske blir nåt mer sen.

Kommentarer
Postat av: Emma

VA?!?! Du måste vaccinera dig!!

2009-02-02 @ 20:49:36
URL: http://emmos.bloggspace.se
Postat av: Frieda

Men vi hinner ju inte... =)

2009-02-02 @ 23:05:47
URL: http://gaaaalet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0