Drömmar hahahaha!

Inatt sov jag jättekonstigt! Drömde massa knasiga drömmar som jag nu tänkte liva upp er tillvaro med:

Först  vaknade jag av att jag låg och sjöng och hade väckt Matsan, sången jag sjöng va: "you are my sunshine, my only sunshine, you make me happy..." och ja ni vet. Fullt normalt! Men glad måste jag ju vara!

Jag drömde även att min kära vän Alexx hade en sexblogg där hon svarade på frågor som folk ställde. Jorå Alexx, min lilla sexexpert! Fullt normalt även detta.

Helt plötsligt var jag på en fest där vi skulle fira min gamla kollega från Nova som tydligen fyllde 50, vet ni vad han fick?? ett porslinsäpple med glitter på. Han va jätteglad!!!! Sen mitt i alltihopa va jag själv kvar på denna fest i en lokal som ligger nära mamma och pappa (och finns på riktigt), så det va ju bara att klappa igen, släcka och låsa. Då kommer Matsan som är ute och leker med massa barn och ska skrämmas. De var krigsmålade för övrigt, men blev jättebesvikna för att det bara var jag....

Jorå, bilen går bra och pappa har jobb!

Den du Alexx, jag närmar mig dina flygplansdrömmar med stormsteg! Imorse när jag vaknade låg jag och skrattade en bra stund för mig själv! Hoppas denna natt blir lika givande! 

Imorse tränade jag, det gick bra! Åt gröt till frukost! Äckligt men nyttigt har jag hört!
Kom hem för nån timme sen från jobbet, skulle göra en uppdatering i systemet som inte gick så bra. Gör om gör rätt! Torsdag natt it is!

Idag pratade jag med världens bästa konferenskoordinator om hur hon trivs på jobbet och så, hon verkar nöjd vilket gör mig glad! Hon är den bästa!

Imorrn väntar träning igen och sen en dag med massor att göra! Ska göra klart min utbildning för receptionspersonalen som jag ska hålla nästa fredag! Ska bli skitkul!

Nä, nu sova!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Sis, träffas en sväng i veckan? När var det du inte kunde? Jag åker ev in torsdag! Puss å kram

2009-02-24 @ 12:01:16
Postat av: Frieda

Kommer inte kunna på hela veckan. Min torsdag natt måste jag spendera på jobbet, det jag skulle göra igår gick inte... Suck! Men men! Imorrn är det middag med tjejerna.

2009-02-24 @ 17:26:28
URL: http://gaaaalet.blogg.se/
Postat av: Åsa

vi hinner ju aldrig träffas...jag vill inte att du ska jobba så mycket som du gör nu...snyft....

2009-02-25 @ 09:37:13
Postat av: Frieda

Jag jobbar faktiskt inte så mycket, bara att jag måste göra en del saker kvällstid för att det ska gå. Sen har jag annat planerat också med middagar och grejer. Så jag dör inte.

2009-02-25 @ 12:56:25
URL: http://gaaaalet.blogg.se/
Postat av: Åsa

Nä jag vet, men tänk om JAG dör?!

2009-02-25 @ 23:25:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0