Min bil är i himlen, men jag lever...

Igår på vägen hem från stallet fick jag vattenplaning och smackade in i ett räcke. Det enda jag hann tänka var att "nu dör jag". Men nä, det gjorde jag inte. När jag tittar upp igen, för ja, jag blundade och höll bara i mig typ, så står jag i väggrenen med fronten mot alla bilar. Är hyfsat sansad och tar upp min telefon och ringer 112. Där får jag prata med en supergullig tjej. Hon berättar att räddningstjänst är på väg och håller mig lugn.

Efter en stund kommer brandkåren, jag får gå ur bilen och de kollar att inget läcker och att det inte finns risk att bilen ska börja brinna, det gör det inte. Jag får en filt runt mig eftersom jag skakar nåt fruktansvärt och är spyfärdig, ganska chockad. Men brandmännen tar hand om mig och jag får till och med sitta i brandbilen! =) Sen kommer ambulansen, de kollar att jag är okej, frågar om jag vill följa med till sjukhus, men det vill jag inte. Känner mig helt okej som det är, bara chockad och längtar efter Mats.

Sen kommer polisen och jag får blåsa och sånt och berätta vad som hände, vilket jag inte minns speciellt mycket av. Vad man kan utläsa av hur bilen ser ut så har jag snurrat åtskilliga varv och slagit hårt i räcket 2 gånger. Både vänster fram och bakdel är rejält smaschade och bakdäcket låg liksom ihopknöglat bredvid bilen. Helt sjukt! Polisen ringde bärgare och Matsan hämtade mig.

Jag hade nog änglavakt! Tänk vad som hade kunnat hända... Voltat, blivit påkörd, kört på nån annan osv... Men nu var det bara jag och min bil, jag klarade mig, men bilen är i himlen nu. Försäkringsbolaget fick en offert från verkstaden på 83000 +moms, så de löser in den.... Hej då min älskade blå peugeot!

Skapligt chockad tjej. Idag kom första tårarna... Har gråtit till och från hela förmiddagen, antagligen när man förstår vilken tur man hade och allt det där. Så inget jobb idag... Känner mig dessutom rätt mörbultad och har en bula i huvudet, men annars okej.

Ett stort tack till brandmännen och poliserna som tog hand om mig! Fantastiska människor!!!!!!!!!!!!

Kanske skriver mer sen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

USSCH!

Älskade vännen!!

SÄger bara, nu du ska få din hellikopter!!

2009-08-20 @ 16:00:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0