Jag klarade det! =)

Första dagen på jobbet efter 5 veckors semester! Det va inte så farligt! Riktigt mysigt faktiskt! Man har ju så fina kollegor! =) Dock mycket att gå igenom, men, men, det får ta sin tid, jag har hela veckan på mig!

Imorse innan jobbet så va jag på gymmet strax efter 7, sprang lite och sen gymmade. Så jävla skönt att pumpa lite muskler! Inte igår direkt! Men måste ju iof fokusera på löpning... Men men, det löser sig! Allt gick skitbra, tills jag skulle duscha, gick in i duschrummet och ramlar! Hahahahahaha!, JAPP! en riktig filmramling va det! Som tur va höll jag upp huvudet, så det va bara ena foten och arslet som fick lite stryk. Givetvis stod det en dam där som såg allt, hon såg mest rädd ut och frågade om det gick bra, jag hade helst asgarvat, och framförallt om jag va hon. men hon är ju vuxen och har nog impulskontroll, något jag saknar... Det roliga är att den första frågan man får när man berättar för folk att man ramlat är inte "Oj, hur gick det?" utan snarare " Va det nån som såg?"
Vi svenskar är så knäppa egentligen, skäms för allt!
Hur som helst är jag glad att jag fortfarande hade handduken på mig, och så är jag väl egentligen glad för att hon inte asgarvade, det kanske hade känts konstigt! Så ja, nu har man ramlat i duschrummet på gymmet också, ytterligare en grej till min CV! =)

Jobbet gick som sagt bra, men Tryggve står ju där han står, så det va bara att dra till stallet efter jobbet! Skrittade ut en lugn runda med Kim och Midori som sällskap, ingen av hästarna kändes speciellt pigg. Tryggve hade gått i gräshage på dagen, så det rann ur skitan på han, va till och med tvungen att torka... Hahahaha, vad gör man inte för sitt hjärta!??!!!
Så det va nog skönt för honom att bara ta en lugn tur. Han är så fin den lille!

Nu ska jag duscha och packa träningsväskan igen och hoppas att jag kommer upp ur sängen imorrn, då väntar gymmet igen!

Häpp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0