Hur kunde livet helt plötsligt bli stressigt??

Från att ha varit hemma 3 dagar förra veckan efter olyckan och varvat ner, till det här????
Galet är det!

Möte med min chef idag och massa planering framåt! I love it!

Men så dök det upp en massa andra saker jag har glömt... Typ som att jag åker bort hela helgen och sen på tisdag (om1 vecka) så flyttar Tryggve till Sthlm.

Jag vet inte när jag ska hinna packa hans saker... Jag vet inte om det bästa är att åka kommunalt till Knivsta för att inte behöva åka med tillbaka, utan kunna stanna en stund med Tryggve.
Ja, JAG VET, i-lands problem... Men det är mina problem!

Dessutom har jag ingen jävla bil.

Blääääääää. Kan jag inte få somna och vakna upp 4 september eller nåt? Vore najs!

Vill inte ens åka i helgen... Eller jo, det kommer bli skitskoj, men jag är så larvig och tycker att det ska bli jobbigt att vara ifrån Tryggve så många dagar, det har ju aldrig hänt förut. Som tur är har han en bonusmorsa som ska passa han, tack Alexx, det är guld värt! Mitt hjärta skulle ha värkt hela helgen om jag visste att ingen skulle borsta på honom...

Jag är störd, jag vet.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tryggve är världens sötaste raraste gulligaste bästaste kille! Han kommer ha det såååå bra i helgen så åk bort och vårda ditt förhållande du. Kan ju va kul för Matte att få komma i 1a hand för en gångs skull :) Tror att Tryggve tyckte det var kul att jag kom idag, så han fick jävlas lite, eller försöka iaf :) I övrigt håller jag på och saknar ihjäl mig efter min hund. Samma sak där, vi är ena blödiga jävlar du och jag! Puss puss vännen!

2009-08-25 @ 21:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0