Blogga kanske vore en idé??

Jo, lite ska jag nog kunna få ihop!

Fredagen gick bra och jag kom ifrån jobbet ganska tidigt, upp till Tryggve, hoppade lite på banan, sen skrittade jag ut och jag och Tryggve blev rejält osams! Han tyckte minsann att han kunde äta kvistar varpå jag skulle dra ut en ur hans mun och han knockar mig på kindbenet och går ner i diket, det brann i hela mitt huvud och jag kallade min häst för "råmongo". Det kändes bra just då och väldigt moget! Hahahaha! Sen skötte han sig och jag bad om ursäkt! =)

Drack lite vin med Kim på kvällen, men lugnt eftersom jag skulle till stallet på morgonen. Min nya medryttare (för ja det är hon) hittade ut själv med min alldeles eminenta vägbeskrivning, fan man e inte så blond jämt! Lite skit kan man!

Tjejen och Tryggve passade alldeles utmärkt ihop! Han jobbade på bra, i början dock under vissa protester, men han gav upp så småningom! =) Hon vill gärna fortsätta med Tryggve och jag är jätteglad! Verkar vara en toppentjej!!!!!

Själv red jag Lillis som bockade glatt med mig i galoppbacken, haha! På vägen hem fick jag honom faktiskt i ganska fin form, han är en stor och tung kille, men ack så söt!!!! =) Han är mitt andra hjärta efter Tryggve!

Efter ridningen så drog vi iväg med Midori som skulle träna med E. Gick bra! Efter det va vi och träffade lilla shettisen Isak som är utlånad, gud så söt han är! Efter det så drog vi hem till Kim, käkade pizza och började dricka. Och satan va full jag blev i lördags. Slutade givetvis med utgång på flurran. Vissa saker har börjat klarna, men annars är det mesta en enda stor dimma... Suck, fan jag är ju 26, måste skärpa mig! Men men, det som inte va kaos va kul! =)  Och det jag minns va kul, resten va förmodligen inte värt att komma ihåg... Haha!
Nackdelen med att dricka är ju dock dagen efter, låg helt däckad hos Kim till klockan 17 igår. eller innan va jag uppe och åt lite spaghetti och köttfärssås som D hade gjort! Fantastiskt gott, men hoppsan vad det kom upp fort igen... Helt jävla skakis! Bella tyckte dessutom att det va dumt att jag sov eftersom det va ljust ute! =) Söta unge! Kim, har du tänkt på att Bella kanske bara är vaken 4 timmar om dagen i vinter eftersom hon vill sova när det är mörkt???!!!

Jaja, idag va det back in business, min chef va tillbaka också, så nu är det full rulle igen!
I övrigt ser veckan galen ut! Helgen är redan spikad, ser fram emot drinkkväll fredag med kollegor och kräftskiva med barndomskamrater på lördag! Innan kräftskivan ska jag på 1-års kalas! =) Rolig helg med andra ord! Det har pratats om utgång fredag, bland annat jag tyckte att det skulle va kul att dra till Storstad, har inte varit där på superlänge! Men jag tror fan jag måste hoppa utgång. Jag har inte tid att ligga bakis till 17 på lördag... Men vi får se, jag brukar inte vara så svårövertalad! =)

Nä, nu är klockan 22:54 och jag ska packa träningsväskan. Vet dock inte om jag vill träna imorrn, men jag borde...

Skulle kanske kunna försöka somna innan 3 inatt, va skönt det vore! Ska satsa på senast klockan 1.

Grattis till er som inte har sömnproblem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0