Teknikmagasinet, I like!

Idag åkte jag och C till TM, som det kallas, efter jobbet. Lillebror hade ringt och lagt undan grejer till oss med personalrabatt! Så jävla schysst! Totalt gick det på 1200 och rabatten va 516 kronor! Sjukt ju! Jag fick mig en ny laddare till ipoden (vägg), nya hörlurar och ett skal till ipoden. C köpte extern hårddisk, hörlurar och adapter. Allt detta för 1200 som sagt, sjukt billigt ju!

Idag va det en kul dag på jobbet. Jag hade vunnit två tävlingar, dels en vadslagning och dels träningstävlingen för mars. Så vi åt morotskaka och jag fick en fin väska! Jag har suktat lite efter den väskan, den har legat ett tag på min chefs kontor, och nu äntligen fick jag den!!!!!!!!!!!! Yippie!!!!!!!!!!!!

Dessutom va fantastiska Emma tillbaka från sin semester idag! Skönt, då kunde jag sitta med mina grejer som jag lagt åt sidan när hon varit borta. Då kommer även jag framåt kanske... =)

Fick ett sjukt bra förslag på försäkring idag till lilla Tryggve, så jävla nöjd, så den blir det och nu väntar jag bara på att vi ska skriva papper och att det ska bli klart! LÄNGTAR!!!!!

Ja, vilken jävla dag, gillar när allt bara flyter på, bra rabatter, vinna tävlingar, Emma tillbaka och ja, hur mycket bättre kan det bli liksom????

Däremot en sak jag tänkte på igår, fan va tråkig jag har blivit... Jag har inga roliga grejer för mig längre, better shape up och bli knäpp igen! =)

Och svär mycket gör jag också! Måste lägga av med det! Språkträning javisst!

Take care!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0