Skön dag

Idag vaknade jag 9:30, då hade jag sovit nästan 12 timmar. Men blir trött av att ha häst... Blev helt slut igår kväll och bestämde mig för att gå och sova. Helt sjukt!

Jag började dagen med lite brun utan sol, har ju insett att om jag fortsätter sola i den här takten så kommer jag va skrynklig när jag är 35... Så nu är det solarium max 2 ggr i månaden och resten brun utan sol. Sola ute får man dock göra hur mycket man vill på sommaren. Nu är det även bestämt att jag ska ha 5 veckors semester, kanske uppdelat 2 resp 3 veckor, men det vet jag inte än. Skönt ska det bli iaf!!!!!!!!!!!! Alexx kommer ju dessutom vara hemma då, så det blir en toppensommar!

Ah iaf, sen fortsatte dagen med ett besök hemma i lägenheten för att hämta lite post och så. Sen ut i stallet för att rida Tryggve. Red skiten ur Tryggve på en åker, han var så jävla svettig!!!!!! Dessutom var han inte helt nöjd över att jag hade sporrar på mig. Vi hamnade i en liten konflikt, men jag vann!!! Sen red Matsan honom hem. M's nya hobby: skritta av Tryggve åt mig! Jag sa att han får fan lära sig mocka ordentligt så han kan ta hand om Tryggvelito när jag är sjuk! =)

Nä, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och kolla på kort med Matsan!

Kommentarer
Postat av: Alexx

Åååå vad jag längtar hem!!!! PUSS!

2009-04-10 @ 23:24:07
Postat av: Alexx

Förresten, man brukar säga att sola med än 10 ggr per är mycket väl skadligt och åldrar huden. (som om 1 ggn inte skulle räcka för cancer) Be careful sol-o-holic!!! Puuuuss

2009-04-12 @ 21:26:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0