Barnvakt

Idag va jag och C barnvakter till lilla Liv, hon är så fin den ungen. Okomplicerad, precis som Bella. Skönt med såna ungar!
När liv hade somnat bowlade jag och C på Wii, jag tog i för kung och fosterland och lär ha träningsvärk i höger arm, kan man skriva upp wii i träningsdagboken månne????

Tryggve har med andra ord vilat idag, vilket inte gjorde så mycket eftersom han tappade en sko igår... Så igår blev det longering, gick hyfsat bra med lite hjälp från Åsa. Duktig Tryggve!

I övrigt är jag trött trött trött! Lite ovant fortfarande att vara ute så mycket, är så jävla slut när jag kommer från stallet.
Igår skulle jag bara kolla lite på tv innan jag gick och la mig, tvärdog i bara handduk i soffan och vaknade 6 imorse.
Men somnade givetvis om i sängen och gick upp 8:40.. Tur jag har en snäll chef! Som för övrigt provade på livet som skreterare åt mig idag. Kaffe serverades regelbundet och jag fick både en bulle och en banan på eftermiddagen. Dock va det pistage i bullen, så han kanske egentligen försökte ta livet av mig, hahahaha! Indirekt är jag hans sekreterare och för några veckor sen kom det ett mail om att det skulle vara "Secretary's day" den 16/4. Som "present" skulle han vara min sekreterare, men jag va ju ledig då för att flytta Tryggve, så vi kom överens om idag istället. Han va duktig, jag kanske ska säga upp mig som hans och låta han bli min sekreterare istället!!!


Nä, nu dör jag snart! Måste krypa i säng! Natt natt!

Kommentarer
Postat av: Alexx

Jag blir imponerad att du redan bloggat igen, du höll dig lika länge som under en bantning, BRA FRIEDA, jag visste att man kunde lite på dig!!!! Snart ses vi älskade vän, miss you!! Puss

2009-04-23 @ 16:37:26
URL: http://alexxlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0