En toppenvecka!

I söndags kom ju bästa Alex hem efter sin resa, vi åt en mysig middag och lyxade faktiskt till det med vin ;) skönt att få hem honom igen!

I måndags var det babyrytmik, Stella var faktiskt inte jätteimponerad denna gång, det var en vikarie, en jättegullig tjej, men hon spelar inte piano och hon har inte samma hand med barnen som den vanliga. Men det var okej ändå. Efter fick barnen röja medan vi vuxna drack kaffe :)

I tisdags var det mamma boot camp på morgonen som vanligt och efter det var vi faktiskt hemma resten av dagen och städade, bakade och fixade lite här hemma.

I onsdags (efter en hemsk natt) gick vi ner till Madeleine och Meja och hängde lite, drack ett glas vin och hade det bra medans barnen lekte. De leker så fint våra barn!

Igår var det mamma boot camp igen och efter lunch drog vi iväg till lekparken och gungade. Charlie och Meja med mammor, var givetvis med :) vi drack varm choklad och åt mackor när barnen gungat klart. En riktigt mysig dag! Förutom att det var så kallt! Men det är ju bara att vänja sig :)

Så hur dagen idag än blir så är jag nöjd med veckan! La dolce vita ;)

Det enda negativa är väl att vi sover som krattor här! Stella sover så oroligt och kan vakna 23.30 för att sedan vara vaken i 2 timmar, man dör lite!

Men äntligen ska hon nu börja utredas för ev födoämnesallergier såsom mjölkprotein och gluten. Det kan ju faktiskt vara så att det är där skon klämmer! Eller så är det bara separationsfasen som fortfarande sitter i. Men i och med att hon fortfarande kräks samt är lös i magen så uppvisar hon något som de kallar för "lindriga allergiska symptom" och ska därför utredas. Ska bli skönt att veta iaf, vad svaret än är! Den 7 november är första läkarbesöket, men jag tror att vi får remiss därifrån faktiskt... Jag uppdaterar hur det går :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0